Jedno kafe

„Jak rychle nám dokážete pomoct? Potřebujeme to vyřešit okamžitě.“ Bohužel, představa, že přijedeme k vám do firmy, nalejeme do ní náš speciální firemní olej a firma bude okamžitě vzkvétat, je moc hezká, avšak naprosto nereálná.

Troufnu si ale říct, že umíme otočit kormidlem a změnit kurz rychleji než drtivá většina ostatních. Po počáteční hloubkové analýze přijíždí do klientské firmy náš interim manažer, který díky letitým zkušenostem a veškeré podpoře a know-how J.I.P. začíná od prvního dne reálně pracovat a doručovat výsledky. 💪 Netráví tak měsíc tím, že by se rozkoukával a přemýšlel, co tedy s tím vlastně udělá, jak to velice často bývá.

S klientem máme nastaven roční plán revitalizace a konkrétní priority na následující měsíc. Každý měsíc si s majitelem sedne náš interim a buď já nebo jeden z našich ředitelů a společně zkontrolujeme, zda bylo dosaženo výsledků, které jsme si stanovili.

Mezi druhým a třetím měsícem naší spolupráce už musí být hmatatelné výsledky. A to nikoliv pocitově, musí se odrazit i v číslech. Začátek je klíčový, je potřeba zvrátit negativní trend a poslat firmu na cestu k růstu. 📈

Za poslední roky nám prošly rukama stovky firem, takže už máme poměrně solidní statistiku. Naše úspěšnost je lehce přes 80 %.

Ať už máte firmu v potížích nebo byste ji jen rádi dostali o level výš, co takhle se potkat? Za jedno kafe nic nedáte, naopak, můžete hodně získat. 😉