Podnikání má hlubší smysl

Podnikání není jenom o tom, jestli vydělám nebo prodělám. Je to mnohem hlubší záležitost, která ovlivňuje lidské životy. A někdy i doslova. 👇

„Chlapi, naprosto vážně a na rovinu, než jste přijeli, uvažoval jsem o tom, že si to půjdu hodit.“ Firmě jsme pomohli, majitel žije, ale víc k tomu z pochopitelných důvodů neřeknu. Chtěl jsem tím pouze ilustrovat, že vést business může být obrovskou zátěží na psychiku člověka.


O to větší mám radost, když se nám podaří majitelům, kteří měli firmu v krizi, pomoct. Není to totiž jen o vydělávání peněž, taková akce má přímý dopad i na zaměstnance a rodiny všech zúčastněných.

Určitě nebudu lhát a říkat, že peníze pro mě nejsou důležité, podstatou podnikání je generovat zisk. Sám mám velkou radost z rapidního růstu J.I.P., každý měsíc vidím vyšší fakturaci a utvrzuje mě to v tom, že jdeme správným směrem. 📈

Ještě větší radost mi ale dělá ten přesah. Když majiteli pomůžete a on vás i po letech zve na kávu a vypráví vám, jak je teď spokojený on i jeho rodina, je to pocit, který si prostě nemůžete koupit.

Jsem vděčný, že mohu dělat práci, která má smysl. Každý den za to s pokorou děkuji. ✅

podnikatelská strategie