Proč tolik lidí, když dosáhnou úspěchu, okamžitě zpomalí?

🤔 Ve firmě klienta byl top obchodník, který ale pracoval jen pár hodin denně. Jel zkrátka tak na 30 %. A důvod? Takhle mu to přece stačí. Vydělá si a má pohodu a klídeček.

Tohle je hodně zajímavý fenomén, se kterým se setkávám dnes a denně. Je to velice nebezpečná mentalita. ❌ Když se začnete flákat, možná máte opravdu chvilku dostatek peněz i spoustu volného času, ale nic netrvá věčně. Tento přístup k práci povede v konečném důsledku k tomu, že přijdete o všechno. Zpohodlníte, zlenivíte, přestanete na sobě makat, a nakonec půjdete od válu úplně.

Já po svých lidech chci, aby jeli naplno. Možná mě za to ze začátku nemají rádi, stejně jako já jsem moc nemiloval svojí paní učitelku chemie, která se s tím moc nemazala a když jsem nevěděl, dostal jsem facku zleva zprava, jen to hvízdlo. 😃 Když mě ale dneska vzbudíte o půlnoci, budu schopen vám odrecitovat periodickou tabulku prvků. Znalosti chemie mi zůstaly dodnes na rozdíl od ostatních předmětů, které učili učitelé bez jakékoliv autority.

Pracovat i žít se má naplno. Když si člověk mákne a zpotí se, večer toho nikdy nelituje, protože výsledek většinou stojí za to. Tak šlápněme na plyn! ✅

Interim manažer