Nikdy nebude dost

„Jirko, vždyť už máš vyděláno, proč se pořád tak honíš, kdy už budeš mít dost?“ Nikdy nebudu mít dost. 😃 Protože to nedělám pro peníze. Pro peníze nepodniká žádný podnikatel, který opravdu něco významného dokázal.

Mám jasnou vizi, kterou chci naplnit. Mým cílem je pomoci co nejvíce malým a středním firmám k úspěšné existenci. Nechci svět plný korporátů, které si s námi budou hrát jako s pěšáky na šachovnici. ♟️ Chci, aby zdravá páteř byznysu – segment SME – zůstal zachován a dále vzkvétal. To je to, co mě žene pořád dál.

Podnikání je jako lidský život. Je o neustálém zvládání dalších výzev. Když je dítě malé, řeší první bolístky zoubků, když povyroste, musí se vyrovnat se šikanou ve škole, pak přijde první zaměstnání a spousta dalších výzev. V byznysu je to stejné, vždycky, když se chcete dostat na další level, tak to ze začátku bolí. A to je samozřejmě nepříjemné.

Proto spousta podnikatelů zakrní a začnou hlásat, že jsou spokojení. Nechtějí další problémy. Pokud ale přestanou jít dopředu, ve většině případů si je najdou potíže jiné. A často mnohem horší, zahálka je totiž nemoc proradná a zákeřná. ⚠️

Mám jednoduché heslo. Těžké úkoly lehký život, lehké úkoly těžký život. Spolehlivě to funguje v byznysu i v životě. ✅

Restrukturalizace firmy