Stížnost na životní úroveň

Vnímám kolem sebe hodně stížností na snižující se životní úroveň. 📉 Na první pohled to tak tedy moc nevypadá. Dovolené jsou vyprodané, hospody narvané k prasknutí a na silnicích zácpy.

V každém případě se mezi lidmi hodně řeší vládní úsporné balíčky, kde nakoupit levněji anebo jak co nejvíc ušetřit. 💰 Docela mi tam ale chybí ta druhá strana mince. Moc neslyším otázky typu: Jak mohu vydělat víc? Co musím udělat pro to, abych byl v životě úspěšnější? Jak na sobě zapracovat? Co můžu dělat lépe, než dělám dnes?

Šetření funguje jen do určité míry. Ještě jsem neslyšel o nikom, kdo by se prošetřil k bohatství. Stěžovat si na vládu a vnější okolnosti určitě můžeme, ale moc nám to nepomůže. Potřeba je vždycky začít sám u sebe. Zvýšit svoje schopnosti a tím i hodnotu na trhu. 💪

No řekněte, znáte ve svém okolí nějakého člověka, který je šikovný, snaživý, pracovitý a má se špatně? Já o nikom takovém nevím. A v žádném případě nemluvím o bílých límečcích. Dnes je schopný řemeslník placený zlatem a mnohdy vydělává víc než vysoký manažer.

Je to na nás, přátelé. Tak to vždy bylo a bude i dál. ✅

revitalizace podniku